Coolblue heeft zijn eerste stadswinkel in het Nederlandse Haarlem geopend. Klanten vinden er onder meer laptops & tablets, mobiele telefoons en smartwatches. Deze nieuwe winkel in Haarlem is de elfde vestiging van het e-commercebedrijf in Nederland en België.

Coolblue heeft zijn eerste stadswinkel geopend in de Grote Houtstraat in het Nederlandse Haarlem. De winkel strekt zich uit over een oppervlakte van 240 m2 en biedt 5 verschillende productgroepen aan: laptops & tablets, mobiele telefoons, geluid, smartwatches en smart home. Ook kunnen klanten er zich laten adviseren door verschillende productspecialisten of kunnen ze er terecht voor service na aankoop, reparaties en het ophalen van bestellingen.

Deze eerste stadswinkel is de elfde vestiging van Coolblue in Nederland en België. Dit jaar wil het bedrijf nog meer gelijkaardige winkels openen op centrale locaties in grote steden. Zo staat onder meer een nieuwe vestiging in Arnhem op het programma.

“Vanaf vandaag kunnen klanten in onze nieuwe winkel in Haarlem producten zelf uitproberen”, legt Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue, uit. “We weten dat ze vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf graag willen ervaren. Wil je een nieuwe koptelefoon, dan wil je even horen hoe die ‘echt’ klinkt. En als je op zoek bent naar een nieuwe laptop, dan wil je deze eerst zelf vasthouden en zien.”