HelloFresh lanceert app in Benelux

HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen, heeft haar app gelanceerd in Nederland en België. Klanten kunnen via de applicatie hun bestellingen beheren en recepten raadplegen.

 

Klanten van HelloFresh kunnen via de app nog makkelijker hun account beheren. Zo kunnen ze wekelijks hun box uitkiezen en wijzigen en hun favoriete bezorgdata en –tijden aangeven. Daarnaast geeft de app toegang tot honderden recepten van HelloFresh, ook voor niet-klanten.

 

Gebruikers kunnen zoeken in de recepten op het soort keuken en ingrediënten en de recepten beoordelen. Bovendien kunnen ze stap voor stap kunnen met behulp van foto’s en instructies de maaltijden via het scherm van hun iPhone of iPad bereiden. Verder is er ook een digitale kookwekker geïntegreerd in de app en worden de voedingswaarden van de maaltijden automatisch gedeeld met de gezondheidsapp van Apple.

 

HelloFresh is tot nu toe de enige aanbieder van maaltijdboxen die ook een app heeft. De HelloFresh-app is beschikbaar voor iOS en kan worden gedownload in de App Store. Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een versie voor Android. 

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen