Action opent 100ste winkel in België

Non-food discounter Action heeft in Libramont haar 100ste Belgische vestiging geopend. De keten breidt de laatste jaren in snel tempo uit in ons land, en wordt zo stilaan een gevestigde waarde.

 

Sinds begin dit jaar kwamen er in België 7 nieuwe Action-winkels bij, onder meer in Arlon, Charleroi en Laneffe. Met de vestiging in Librabomt in de provincie Luxemburg komt de teller Belgische Action’s op 100 te staan. Maar daar houdt het niet op. De komende maanden worden filialen in onder andere Drogenbos, Aarschot en Beringen geopend. In totaal heeft Action nu 546 winkels in Nederland (327), Duitsland (50), Frankrijk (69) en België (100).
 

In 2014 waren de Belgische winkels goed voor een omzet van 292 miljoen euro op een totale groepsomzet van 1,5 miljard. Op dit moment stelt Action in België ruim 4000 mensen te werk en dit jaar verwacht de retailer in ons land nog eens 500 mensen in dienst te nemen.

 

Bart Raeymaekers, General Manager van Action België: “De Belg is heel prijsbewust, ook als het gaat om A-merken. Steeds meer Belgen maken kennis met onze vaste lage prijzen en ons uitgebreide continue wisselende assortiment. Action is in België ondertussen een bekende en gevestigde naam.”

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen