In het volgende nummer van Gondola magazine vindt u een exclusief interview met Fabienne Bryskère, de nieuwe CEO van Carrefour Mestdagh. Als voorproevertje stelden we hem drie korte vragen. Mis het volgende nummer van het magazine niet en neem hier een abonnement.

Wie inspireert u?

Mijn twee dochters van 22 en 25 jaar. Ze herinneren me er voortdurend aan dat maatschappelijke veranderingen geen abstractie zijn. De verwachtingen van de klanten over het milieu, evoluties in de consumptiepatronen en de circulaire economie zijn allemaal uitdagingen voor de grote distributie die is geboren met de golden sixties en de consumptiemaatschappij.

Welk boek kan u iedereen aanraden?

Ik ben op dit moment "Le bug humain" van Sébastien Bohler aan het lezen. Als arts in de neurowetenschappen laat hij zien hoe onze planeet langzaam sterft als de mens niet tegen zijn eigen hersenen ingaat: de permanente zoektocht naar ongebreidelde groei en consumptie. Een serieuze uitdaging voor degene die de taak hebben om de verkoop te stimuleren...

Welke dromen heeft u?

Dat de democratie en de mensenrechten niet worden geschonden door populisme, egoïsme en fake news dat zo gemakkelijk door social media wordt verspreid.

Gondola Magazine

Dit artikel is een voorproevertje van het grote interview dat Gondola deed met Fabienne Bryskère en dat zal verschijnen in de oktober editie van Gondola Magazine. Benieuwd? Neem dan snel een abonnement!

Klik hier!
Gondola Magazine