lief! lifestyle breidt internationaal uit. 

Zaterdag 23 april j.l. heeft lief! lifestyle haar eerste store geopend in Portugal. De winkel is gelegen aan de Rua Sao Francisco in het bruisende Leiria nabij de Portugese kust, tussen de hoofdstad Lissabon en de havenstad Porto. In het levendige hart van de stad beslaat de lief! store een oppervlakte van 80 vierkante meter. In eerste instantie zal de store zich uitsluitend focussen op toys, stationery, bags, kleding, bad- , onder- , nachtmode en dierenaccessoires. 

"Het is de volgende stap in de internationalisering van het lifestyle merk. In november 2015 werd reeds een winkel geopend in Berlijn", aldus John van den Herik.

Ligia Henriques, eigenaresse van de Portugese winkel, is vastberaden Portugal te veroveren met het lief! lifestyle concept: "Portugal is een zonnig land, de trends zijn daarom erg kleurrijk. Helaas missen we hier in de regio nog een stukje variatie en eigenheid wat betreft kids fashion. lief! lifestyle biedt uitkomst met haar typische en unieke designs. lief! lifestyle is een vrolijk handelsmerk dat naadloos aansluit op de Portugese way of life." 

lief! lifestyle, bekend geworden met vrolijke baby- en kinderkleding, is inmiddels uitgegroeid tot een uniek lifestyle merk voor het jonge gezin. Naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen heeft lief! lifestyle diverse accessoires en kleurrijke producten voor ieder plekje in en rondom het huis. Het merk wordt verkocht in 2 eigen winkels in Nederland en bij verschillende dealers in België en Nederland.