Vandaag opent Albert Heijn in hartje Antwerpen Chop Chop, een pop-upwinkel die gewijd is aan de Aziatische keuken. Klanten kunnen er terecht voor hun Aziatische boodschappen én voor proevertjes.

Chop Chop is de allereerste pop-up van Albert Heijn in ons land. Klanten kunnen er de hele maand oktober in terecht om Aziatische producten te zien, beleven, te proeven en natuurlijk ook te kopen. “We willen vooral aan klanten tonen dat ze voor al hun Aziatische boodschappen perfect bij Albert Heijn terecht kunnen”, klinkt het bij de supermarktketen.

Om zich volledig te laten onderdompelen in de Aziatische keuken, kan je ook de de ganse dag door proeven van lekkere Aziatische gerechten bij Chop Chop. De pop-up biedt zeven gerechtjes aan, warvan drie vegetarische gerechten: vegetarische spring rolls, vegetarische indonesische groentencurry met bloemkoolrijst en Thaise noedelsalade met krokante tofu en vier klassieke Aziatische gerechtjes: vietnamese loempia’s, kipgehaktballetjes in een kokoscurry met rijst,  noedelsoep uit Maleïsie met scampi’s, Bami Godak a la Oma Mientje.

De Chop Chop store bevindt zich in de Nationalestraat 162-164 in Antwerpen en is tot en met 28 oktober doorlopend geopend van woensdag tot en met vrijdag van 12u00 tot 19u00 uur en zaterdag van 13u00 tot 20u00.