Belg aan het hoofd van AB InBev India

AB InBev heeft Ben Verhaert benoemd tot hoofd van de activiteiten in India en Zuid-Azië. De Belg leidde hiervoor de Business Unit Zuid-Europa van de brouwer.

 

Verhaert is al 15 jaar in dienst bij AB InBev, waar hij het meer dan twee jaar geleden schopte tot manager van de Business Unit voor Frankrijk, Italië en Spanje. Op 1 juni wordt hij echter de nieuwe topman van AB InBev in India en Zuid-Azië. De Belg volgt in de functie Pedro Aldar op, die een nieuwe functie krijgt binnen het bedrijf. De wissel komt er op een moment dat de brouwer het moeilijk heeft in India en concurrenten zoals Carlsberg de grootste brouwer ter wereld op de hielen zitten.

 

“India is een betekenisvolle markt voor ons in termen van groei”, zegt Ben Verhaert in een persmededeling. “Pedro heeft hier een sterke basis gelegd en ik hoop daarop verder te kunnen bouwen en de doelstellingen van het bedrijf te halen. Ik zal nauw samenwerken met de lokale teams om onze business en onze initiatieven voor de gemeenschap te versterken.”

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen