Nieuwe concurrent voor HelloFresh in het land

Met Marley Spoon betreedt alweer een nieuwe online voedingsverkoper de Belgische markt. Net als HelloFresh, levert Marley Spoon maaltijdboxen met recepten en alle nodige ingrediënten aan huis.

 

Marley Spoon is een Duitse start-up die al aanwezig is in het Verenigd Koninkrijk, Australië, de Verenigde Staten enNederland. Nu gaat de dienst ook van start in Vlaanderen en Brussel. Het grootste verschil met concurrenten zoals HelloFresh en Foodbag is dat klanten meer keuzevrijheid krijgen. Ze kunnen kiezen of ze 2, 3 of 4 maaltijden bestellen. Je kan als klant ook zelf kiezen wat je kookt: iedere week kies je de gerechten van je voorkeur uit. De klant hangt ook minder vast aan het abonnement: hij kan de box altijd een keer overslaan.

 

Prijzen

 

De prijzen voor een box verschillen naargelang je een koppel of een familie bent, en hangen af van hoeveel maaltijden je bestelt. Je kan de prijzen hier bekijken. In Nederland beweert de pure player goedkoper te zijn dan de supermarktketens, die nu ook op de markt van maaltijdboxen springen. Benieuwd of het in België ook zo ver zal komen.

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen