Neckermann.com zet directeur op straat

Na een aanvaring met Raeden-eigenaren Ronald en Joop Steenbergen is Neckermann.com-directeur Bas Pieper de laan uitgestuurd. Op de Nederlandse nieuwssite RTL Z zegt Pieper dat hij weg moest omdat hij kritiek uitte op het beleid, al benadrukt hij dat Raeden hem nooit officieel ontslagen heeft.

 

Begin dit jaar namen Raeden-eigenaren Joop en Ronald Steenbergen directeur Bas Pieper in dienst om de uitbreidingsplannen van het bedrijf te realiseren. Zo wilde het eigenaarsduo haar eigen webwinkel omdopen tot Neckermann.com en dertien fysieke winkels openen. Onder leiding van Bas Pieper nam Raeden vijf Depotplus-winkels over en acht vestigingen van het Nederlandse Kijkshop, en brachten deze onder de noemer van Neckermann.com. Niet veel later, verwierf het investeringsbedrijf een meerderheidsbelang in de webwinkel.

 

Maar na een aanvaring met Joop en Ronald Steenbergen in maart, werd Pieper gevraagd het bedrijf te verlaten. Op de Nederlandse nieuwssite RTL Z zegt Pieper dat hij weg moest omdat hij kritiek uitte op het beleid, al wil hij daar verder niets over kwijt. Verder benadrukt de voormalige Neckermann.com-directeur dat Raeden hem nooit officieel ontslagen heeft, maar: “Ik ben helaas niet op een nette manier buiten de deur gezet” aldus Bas Pieper op RTL Z. Binnenkort staan de voormalige Neckermann.com-directeur en Raeden-eigenaars Joop en Ronald Steenbergen tegenover elkaar in een rechtszaak, de precieze datum is nog niet bekend. 

 

Auteur: 

Coralie Gilissen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen