Na het succes van vorig jaar; breidt Aldi zijn assortiment miniwatermeloenen van Belgische bodem uit naar al zijn Vlaamse winkels. Vanaf volgende week zijn ze beschikbaar in de rekken.

De Belgische miniwatermeloen deden vorige zomer zijn intrede in sommige winkels van Aldi. Om een vervolg te breien aan dat succes, heeft de discounter beslist om zijn miniwatermeloenen in al zijn Vlaamse winkels aan te bieden. “We zagen dat dit product enorm in de smaak viel bij onze klanten”, vertelt Kilian De Geyter, category manager fruit & vegetables bij Aldi België. “Deze zomer gaan we graag een stapje verder en leggen we de watermeloen exclusief in alle Vlaamse Aldi-winkels.” De miniwatermeloenen, die lokaal geproduceerd werden in samenwerking met de Belgische telersgroep Tomeco, onderdeel van Coöperatie Hoogstraten, liggen vanaf 19 juni in de rekken. Dit jaar werd voor de teelt gekozen voor een grotere serre in Nevele. “Hierdoor konden we het aanbod verdubbelen in vergelijking met vorig jaar”, klinkt het. Naast Belgisch, is de miniwatermeloen ook een voortrekker in etikettering. Zo zijn de aangebrachte labels gemaakt van gecertificeerde materialen die 100% composteerbaar zijn.

Feeding The Future

Wil je meer weten over verse producten en de toekomst van ons voedingssysteem in het algemeen? Schrijf u dan snel in voor het Feeding The Future-event op 20 juni!

Klik hier!
Feeding The Future