Promo week later ook nog geldig bij Lidl

Lidl start maandag 24 augustus met een opmerkelijke promoactie. Wie een artikel in promotie koopt, krijgt meteen een bon om ook de week erna van dezelfde korting te genieten. Hiermee wil de discounter naar eigen zeggen bijdragen aan de strijd tegen voedselverspilling.

 

De actie geldt voornamelijk voor (verse) producten met een beperkte houdbaarheidsdatum. Dat kan gaan om broodjes, slaatjes, verpakte (gesneden) groenten en sappen. Op die manier hoopt Lidl haar klanten te stimuleren om zo bewust mogelijk om te gaan met de aankoop van verse producten. De actie zal enkele maanden lopen en zich in het begin beperken tot slechts één artikel. Wekelijks zal ze ook verschijnen in de promotiefolder en op affiches in de winkels zelf. Als de actie aanslaat overweegt de keten de promotie uit te breiden naar meerdere producten.

 

Volgens Lidl heeft de actie geen commercieel doel. Het wil haar klanten net stimuleren bewust om te gaan met hoeveel producten ze aankopen om te voorkomen dat ongebruikt voedsel thuis alsnog in de vuilnisemmer belandt.

 

 

Lees ook: Delhaize legt langer houdbare producten later in de rekken

 

Auteur: 

Coralie Gilissen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen