JLL benoemt nieuwe verantwoordelijke retailafdeling

Thierry Debourse is benoemd als verantwoordelijke voor de retailafdeling Benelux van JLL. Hij is op 15 januari in functie getreden. Zijn taak is om de retail-activiteiten uit te breiden en het marktaandeel van de vastgoedgroep in die sector te vergroten. Tegelijk moet hij de aanzet geven tot een nieuwe manier van werken.

 

Volgens JLL bevestigt deze versterking van het team zijn intentie om de commerciële vastgoedactiviteiten verder te ontwikkelen.

 

Debourse heeft zijn hele loopbaan in de vastgoedsector uitgebouwd. Die begon bij Cushman & Wakefield, waar hij 24 jaar heeft gewerkt binnen de retail-afdeling. De laatste 5 jaar was hij verantwoordelijk voor de creatie en de ontwikkeling van hun kantoor in Luxemburg.

 

Volgens Debourse is hij naar JLL overgestapt nadat Cushman & Wakefield werd overgenomen door DTZ. “Deze overname ging gepaard met een wijziging in het management en met een filosofie die mij niet pasten. Ik besloot dus om het bedrijf te verlaten,” legt hij uit.

 

Als Head of Retail Benelux zal Debourse samenwerken met Walter Goossens, Head of Retail Belgium, met Chris van Kaam, Head of Retail Nederland, en met de Luxemburgse retailafdeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen