Albert Heijn opent nieuwe winkel in Zonhoven

Albert Heijn opent deze week een nieuwe supermarkt in Zonhoven. Het wordt de tweede franchisewinkel van de Nederlandse keten in Limburg.

 

Hoewel de toekomst van het enseigne nog onzeker is in ons land, heeft Albert Heijn België alweer een nieuwe winkelopening aangekondigd. Op woensdag 25 mei​ opent AH in Zonhoven zijn vijfde Limburgse winkel.

 

Het is opmerkelijk dat AH nieuwe winkels opent, terwijl het er acht moet afstoten in het kader van de fusie met Delhaize. De bedreigde Albert Heijn-winkels zijn wel allen geïntegreerde supermarkten, terwijl de winkel in Zonhoven door een franchisenemer zal uitgebaat worden. AH Zonhoven wordt daarmee de tweede gefranchiseerde AH-vestiging in Belgisch Limburg en zal uitgebaat worden door ​Roxanne de Vries, die ook al de AH in Genk openhoudt met haar familie.
 

Nummer 41
 

De winkel op de Heuveneindeweg wordt de 41ste vestiging van AH in ons land. Daarmee is Albert Heijn nu wel heel dicht aan het komen bij haar doelstelling om tegen eind dit jaar 50 winkels te openen. 

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen