Hubo nam haar 25ste verjaardag te baat om medewerkers, leveranciers en partners te bedanken met een spetterend spektakelfeest in Paleis 11 van de Heizel. 3000 gasten konden live het enthousiasme van de organisatie mee beleven.

Geen organisatie zonder talentvolle medewerkers.

Hubo vierde het 25-jarige bestaan op een wel erg originele manier: 25 Years of Hubo Talent was als liveshow de apotheose van een project waar meerdere maanden over gegaan zijn. De "talentenjachten" zijn nu eenmaal hot op TV en dus besloot Hubo Koen Wouters en Julie Taton in te schakelen voor een echte talentscouting onder het personeel van alle vestigingen en de centrale. Want de organisatie zou niet zijn wat ze vandaag is - nummer 2 op de markt - zonder de medewerkers. 

Erwin Van Osta, CEO: "We hebben iedereen de kans gegeven zich aan te melden voor een pre-selectie. Een dertigtal medewerkers waagde zijn/haar kans en daaruit werden door een vakjury 7 kandidaten weerhouden, in diverse disciplines: zang, dans, muziek,... Deze werden nadien zoals in een echte "Belgium's got talent" gedurende 4 maand door professionals begeleid en klaargestoomd voor de grote finale: het feest op de Heizel."

Dat feest was groots opgezet. Ongeveer 3000 gasten woonden een opmerkelijke avond bij. Naast enkele winnaars van eerdere talentshows zoals Baba Yega, traden onder anderen de legendarische Franse chansonnier Gerard Lenorman en Clouseau op terwijl er rijkelijk genoten werd van de walking diner en de networking. De hoofdbrok was alweer weggelegd voor de medewerkers, die hun collega's konden aanmoedigen in de finale van 25 Years of Hubo talent. Niet alleen de vakjury, ook de zaal kon mee bepalen wie de winnaar werd. In een nek aan nekrace haalden Filip en Jo met een beklijvende "Creep" de overwinning die hen een jaar lang coaching oplevert. We horen zeker nog meer van deze twee talenten.

Erwin Van Osta kon dan ook tevreden terugblikken op de avond: "Ik wilde absoluut de medewerkers in de schijnwerpers plaatsen en hoe kon dat beter dan door ze echt onder de spotlights te brengen. Ik ben dan ook zéér tevreden over de geslaagde avond, die ook werd mogelijk gemaakt met de steun van de leveranciers."