Johnny Van Holzaet wordt de nieuwe managing director van Greenyards Prepared-divisie. Dat maakte de groente- en fruitspecialist zopas bekend. Van Holzaet volgt Dominiek Stinckens op, die eind maart 2024 met pensioen gaat.

Na bijna 35 aan het hoofd te hebben gestaan van Greenyard Prepared gaat Dominiek Stinckens eind maart volgend jaar op pensioen. Tijd dus om de fakkel door te geven aan zijn opvolger Johnny Van Holzaet, die sinds maart 2018 aan de slag is binnen de Prepared-divisie als finance director. Voordien werkte hij bijna tien jaar bij Deloitte. Met zijn aanstelling, verzekert Greenyard continuïteit voor het bedrijf en haar activiteiten. Van Holzaet wil immers verder bouwen op de fundamenten die zijn voorganger heeft gelegd en het innovatietraject verder versnellen. Co-CEO van Greenyard, Hein Deprez, is alvast erg positief over de machtswissel: “Dominiek heeft een onmiskenbare marktleider opgebouwd en Greenyard is vandaag een gevestigde waarde in het segment van gezonde Long-Fresh voeding. Hij was van onschatbare waarde als leider, en een mentor voor zijn team van ongeveer 1.000 mensen bij de Prepared-divisie", verklaart hij. "Het was een voorrecht om de afgelopen tientallen jaren nauw met Dominiek samen te werken. De afgelopen jaren vormde hij al een succesvolle tandem met Johnny. Samen hebben zij de wereldwijde positie van de divisie en haar bijdrage aan de groep verder laten groeien en versnellen. Met Johnny aan het roer van de Prepared-divisie kunnen we onze bestaande sterktes borgen terwijl we blijven werken aan verdere groei. En dat uiteraard in lijn met onze ambitie om de pure kracht van planten volledig te ontketenen, in al haar vormen."

Nicolas De Clercq, nieuwe CFO

Deze aanstelling is trouwens niet de enige die afgelopen tijd plaatsvond bij Greenyard. Zo verwelkomde het bedrijf begin deze maand ook al zijn nieuwe CFO Nicolas De Clercq, die Greenyard vervoegt en lid wordt van het executive management van de groep. Nicolas De Clercq volgt Geert Peeters op, de huidige CFO, die het bedrijf eind september zal verlaten, om nieuwe uitdagingen aan te gaan.