Lunch Garden start met webshop

Restaurantketen Lunch Garden gaat ook online stoofvlees en balletjes in tomatensaus verkopen. In mei start het bedrijf met een webwinkel die kant-en-klare maaltijden aan huis zal leveren. Dat schrijft De Tijd.

 

“Wie gerechten als stoofvlees, carbonade of vol-au-vent wil maken, heeft veel werk en moet heel wat ingrediënten aankopen. Wij geloven dat er een markt is voor mensen die zulke maaltijden kant-en-klaar aan huis willen krijgen geleverd”, zegt Lunch Garden-CEO Annick Van Overstraeten in De Tijd.
 

Geen gratis levering
 

Daarom lanceert Lunch Garden in mei een webshop waarbij de gerechten vanop de kaart online besteld kunnen worden en de dag zelf nog aan huis geleverd worden. In een eerste fase zal Lunch Garden alleen in Brussel aan huis leveren, bij wijze van test. De levering zou niet gratis zijn voor kleine hoeveelheden, maar mogelijk wel voor grote bestellingen.
 

De gerechten worden koud geleverd, zodat de klanten ze enkel nog moeten opwarmen. In eerste instantie zullen die verstuurd worden vanuit de restaurants, later zou dat vanuit de centrale keuken kunnen gebeuren.

 

 

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen