Primo legt de boeken neer

Sportwinkelketen Primo heeft het faillissement aangevraagd. Wellicht wordt het bedrijf deze week nog failliet verklaard.

 

Unlimited Sports Group (USG), de Nederlandse moedergroep boven Primo, werd al failliet verklaard en is momenteel op zoek naar een overnemer. Ook Primo Stadion, de vennootschap boven Primo, volgt nu en heeft het failliesement aangevraagd voor de rechtbank van koophandel in Leuven. Dat heeft de raad van bestuur bekend gemaakt. De 26 winkels in België blijven voorlopig wel nog open.

 

Getroffen door V&D en Macintosh

 

USG en Primo worden meegesleurd in de val van V&D en Macintosh, twee Nederlandse retailketens die recent overkop gingen. USG-keten Perry Sport had namelijk 11 shop-in-shops bij V&D en Scapino (Macintosh) was in 128 vestigingen een belangrijke partner van Aktiesport. "Deze twee partijen behoorden tot de grootste en meest belangrijke businesspartners van USG", staat er in een brief van de USG-directie aan het personeel die in de Nederlandse pers uitlekte. Scapino is dan wel overgenomen, maar voor Aktiesport zou er bij de doorstart geen plaats meer zijn. 

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen