Fabien Duvilla nieuwe topman voor Jacobs Douwe Egberts België

D.E Master Blenders 1753 (oftewel Douwe Egberts) is onlangs officieel gefuseerd met de koffieactiviteiten van Mondelez. De nieuwe start gaat ook gepaard met enkele wijzigingen aan de top van het koffiebedrijf. Fabien Duvilla leidt vanaf nu de retailactiviteiten van JDE in België, dat heeft het bedrijf bekend gemaakt.

 

Duvilla komt over van Mondelez, waar hij tot voor kort Director Southern Europe was voor chocolade. Nu wordt hij dus General Manager retail Belgium van JDE.

 

Jean-Antoine de los Frailes is aangesteld als Finance Director Retail Belgium. Ook hij komt over van Mondelez en volgt Peter Vanneste op, die naar het Europese niveau verhuist. Verder blijven Peter Pintens (Marketing Director Retail Belgium), Yves Craen (Sales Director Retail Belgium) en Joke Maes (HR Director Belgium) gewoon op post.

 

In mei vorig jaar raakte bekend dat Douwe Egberts en de koffieactiviteiten van Mondelez (Jacobs, Carte Noir) gingen fuseren. Sinds 6 juli zijn ze ook officieel het eengemaakte bedrijf Jacobs Douwe Egberts (JBE).

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen