Gratis wifi in Colruyt-winkels

Colruyt biedt voortaan gratis wifi aan in bijna 230 winkels. “Een nieuwe stap in de digitalisering van de dienstverlening”, klinkt het bij de marktleider.

 

Klanten van de Colruyt-supermarkten kunnen voortaan gratis draadloos surfen in de winkel met hun smartphone. De supermarktketen biedt in bijna 230 Laagste Prijzen-winkels open wifi ter beschikking van de klanten. Zodra ze een eerste keer online gaan in de winkel, hebben ze daarna in bijna alle Colruyt-winkels makkelijk toegang tot open wifi via het ‘Colruyt Group Wifi’-netwerk. Enkel in Colruyt Boncelles, Bouillon, Corbais, Helchteren, Heverlee, Marbais, Mettet en Seraing is het technisch nog niet mogelijk om draadloos te surfen.

 

Efficiënt winkelen
 

“Dankzij gratis open wifi in de winkel maakt Colruyt boodschappen doen nog makkelijker. Zo kunnen klanten tijdens het winkelen bv. recepten opzoeken en zo de nodige ingrediënten meteen in hun winkelkar laden”, klinkt het bij de retailer.

 

Door in zijn winkels open wifi aan te bieden, zet Colruyt naar eigen zeggen een nieuwe stap in de digitalisering van zijn dienstverlening. Sinds vorig jaar kunnen klanten in alle winkels betalen via hun smartphone. En dit voorjaar lanceerde Colruyt een nieuwe, responsive website.

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen