Wissel aan de top bij Brico

Gondola Non Food

Het blijft rommelen in de doe-het-zelf branche. Nu iedereen de ogen op de Intergamma/Bricorama "soap" gericht heeft, bereikt ons het bericht dat Dieter Struye na twee jaar en half Brico verlaat.

 

Dieter zal worden opgevolgd door Patrick Vandenbogaerde, een oude bekende van het huis. Patrick was reeds aktief bij Brico tussen 2007 en 2012 en keert dus nu terug in de functie van MD voor Brico Belgium. 

Wij vroegen Dieter, recent nog verkozen tot Young Top Manager of the Year, om een korte reactie:

"Het is met gemengde gevoelens dat ik na bijna 3 jaar Brico verlaat. We hebben in die periode heel wat gerealiseerd, hebben een vernieuwd directiecomitee dat uitstekend werk levert en zijn volop bezig met de vernieuwing van de winkels. Voor 2018 staan meer remodelings dan ooit gepland."

Er zit heel wat beweging in de branche.

Dieter Struye: "Inderdaad. Maar je ziet ook dat het een interessante branche is, dat bewijst de terugkeer van Patrick Vandenbogaerde. Ik heb me de overstap naar retail zeker niet beklaagd, wel integendeel. Dat ik nu vertrek bij Brico heeft enkel te maken met een nieuwe uitdaging die me te wachten staat. Meer kan ik daarover momenteel niet zeggen.Ik wil benadrukken dat ik in een positieve sfeer afscheid neem."

Dieter blijft nog zeker tot eind januari bij Brico.

Auteur: 

c.vanwesemael

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen