Troc.com lanceert veilingsite

Gisteren lanceerde Troc.com zijn veilingsite www.troc-auctions.com. De tweedehandsketen sloeg daarvoor de handen in elkaar met het online veilingshuis Moyersoen, en meer bepaald met hun platform CloudHammer. Hiermee gaat de keten de rechtstreekse concurrentie aan met Ebay.

 

De klanten van de Troc.com hebben er voortaan, naast de 29 Belgische winkels en de verkoopssite, met www.troc-auctions.com een extra verkoopskanaal bij. Pierre Boseret, Algemeen Directeur van Troc.com: “Onze specialisten bepalen dagelijks de verkoopprijs van honderden producten die daarna voor cash geld worden aangekocht of in depot worden genomen. Vanaf vandaag breiden we onze dienstverlening verder uit waardoor onze klanten hun unieke artikelen eerst voor 2 weken op onze veilingsite kunnen aanbieden. Wordt er op deze manier geen koper gevonden, dan worden de producten aan de man gebracht via de winkels of viawww.troc.com. Voorlopig krijgen enkel de klanten van de Vlaamse winkels de kans om hun artikelen via opbod te verkopen. Later wordt deze dienst uitgerold naar Brussel en Wallonië.”

 

Te koop: de kooien van bende Haemers

Voor de lancering van de nieuwe site, pakt Troc.com uit met een stunt. Eén van de eerste objecten die er onder de hamer gaan zijn namelijk twee stalen kooien waarin Patrick Haemers, zijn vrouw en een bendelid in 1990 per legervliegtuig naar België werden teruggevlogen vanuit Brazilië. “Het startbedrag voor de kooien staat ingesteld op 190 euro, maar we hopen dat ze voor niet minder dan 500 euro per stuk onder de hamer gaan. Geïnteresseerden hebben nog tot 29 oktober de tijd om op de kooien te bieden,” aldus Pierre Boseret.

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen