Method, de kleine zus van Ecover, opent een pop-up store in hartje Antwerpen. Op het programma: het testen van schoonmaakproducten van Method, cadeautjes inpakken met gerecycleerde producten en deelnemen aan allerlei creatieve workshops en acties.

Wie het heeft over feesten, spelletjes en cadeautjes uitpakken, heeft het ook over de grote schoonmaak vooraf en na het samenzijn met vrienden of familie. Om consumenten toe te laten zich daar zo goed mogelijk op voor te bereiden opent Method, zustermerk van Ecover, een pop-up winkel in  volle koopjesperiode in de Huidevettersstraat in Antwerpen. Klanten worden uitgenodigd om schoonmaakproducten te testen, producten van Method in te pakken met duurzame materialen, en deel te nemen aan ateliers en wedstrijden. Los daarvan kan je ook gratis wenskaarten versturen.

Op het programma staan ook twee ateliers. Ze geven aan deelnemers de kans om originele verpakkingen te maken. Doen mee: glitter junkie Elfi van Glam at Heart en creatieve girlboss Jessica van Antwerp Avenue. Ze hebben het stap voor stap over de kunst van het verpakken. En dat alles met materialen die 100% recycleerbaar zijn. De ateliers vinden plaats op 13 en 16 december van 15u tot 17u. Wie wil deelnemen moet zich inschrijven.