Supply Chain Manager - Pauwels Sauzen

Meer info

Veerle Van Nerum

+32 3 475 04 75

of via mail
Meer info

Word smaakmaker bij Pauwels Sauzen!

Pauwels Sauzen groeit en zoekt een Supply Chain Manager. Ben jij een hands-on coördinator en wil jij onze afdelingen Logistiek, Planning & Warehouse aansturen? Solliciteer dan nu.

Regio: Vestiging Oelegem, Antwerpen

jobomschrijving:

In de job van Supply Chain Manager sta je in voor het organiseren, coördineren en aansturen van de afdelingen Logistiek, Planning & Warehouse. Je rapporteert aan de Supply Chain Director en stuurt een team aan van zes medewerkers (3 medewerkers aankoopdienst, een productieplanner, een beheerder masterdata en een magazijnverantwoordelijke). Je realiseert een effectieve en efficiënte productieplanning, garandeert het optimale beheer van het warehouse en zorgt voor een tijdige beschikbaarheid van afgewerkte producten. Hierbij stroomlijn jij de activiteiten tussen de verschillende afdelingen enerzijds en de salesafdelingen anderzijds.

key skills:

  • Je behaalde een Master diploma en je kan minimum 5 jaar ervaring aantonen in een gelijkaardige functie bij voorkeur in een productieomgeving.
  • Je bent sterk analytisch, accuraat en werkt op een gestructureerde manier.
  • Je bent een charismatische teamplayer met goede sociale vaardigheden en een “no-nonsense en hands-on” mentaliteit. Je houdt ervan een team te coachen en te motiveren.
  • Je bent in staat om snel te schakelen dankzij je stressbestendigheid, daardoor blijf je steeds kwaliteitsbewust en behoud je je zin voor verantwoordelijkheid.
  • Je bent creatief in het formuleren van voorstellen ter verbetering van de organisatie.
  • Naast het Nederlands heb je een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels en het Frans.

Jobplatform: Interesse? Mail je CV en motivatiebrief naar hr@pauwels-sauces.com