Zowel in Nederland als in Frankrijk is channel bluring erg populair: de mix tussen een restaurant en een winkel zorgt voor een nieuw economisch model. 

Om de toekomstige uitdagingen van deze voedingsrevolutie te begrijpen, verwelkomen we de volgende gerenommeerde sprekers op de Future of Food-sessie op 26 september:

Bart Buysse, CEO van Fevia, leidt het onderwerp in en zal het daarbij hebben over macro-economische bilaterale akkoorden en de lokale voedingsindustrie. Paul Florizoone, CEO van Greenway Foods en pionier op het vlak van vegetarische burgers, vertelt ons vervolgens of vleesvervangers enkel een hype zijn of we echt van een fundamentele innovatie mogen spreken. Nicolas Guillaume, CEO van  Cornu, een merk van ethisch, lokaal, gezond en lekker vlees, heeft het over de uitdagingen van Cornu. Of wanneer de Belgische boeren het heft in handen nemen… De avond wordt afgesloten door Rudi Petit-Jean, CEO van Sligro, die het zal hebben over channel blurring, de toekomst van retail en voeding in België

Programma 

  • 18:00 : Onthaal en ontvangst koffie 
  • 18:30 : Start van de sessie "The Future of Food"
  • 20:00 : Apéro - Networking drink 
  • 20:15 : Walking dinner
  • 22:15 : Het einde

Rudi Petit-Jean

SLIGRO
Directeur

Bart Buysse

FEVIA
CEO

Paul Florizoone

GREENWAY FOODS
Owner

Nicolas Guillaume

CORNU
CEO