Storecheck Magazine

StoreCheck en Gondola,  twee complementaire magazines.
Het nieuwe motto van StoreCheck luidt “Mijn winkel, dag na dag”. Een perfecte samenvatting van de missie van het magazine dat Gondola recent overnam. Gondola en StoreCheck zijn voortaan twee magazines die broederlijk naast elkaar staan en u de mogelijkheid bieden om u te verdiepen in complementaire aspecten van de sector. Gondola brengt elke maand (en online elke dag) nieuws uit de retail, grote tendensen of trends, marktcijfers, evoluties en interviews met sleutelfiguren uit de sector. StoreCheck bekijkt op zijn beurt onderwerpen vanuit het perspectief van de uitbater en de praktische bekommernissen die ermee gepaard gaan een handleiding voor de winkelmanager dus!

 

Zo dicht mogelijk bij uw bekommernissen.
Vanaf dit nummer stelt StoreCheck u een reeks onderwerpen voor die dicht bij uw dagelijkse bekommernissen zitten. Hoe controleert of voorkomt u absenteïsme bij uw personeel? Hoe organiseer je het best uw afdeling groenten en fruit? Hoe kan je de rayon bier optimaliseren? Het is slechts een eerste voorbeeld van een aanpak die nog duidelijker zal worden in de komende nummers!

U heeft het wellicht al gemerkt.
StoreCheck heeft een nieuwe look! Onze ploeg heeft hard gewerkt om een aantrekkelijk magazine te maken dat u meer dan ooit inspiratie en concrete ideeën aanbiedt. We leggen u graag uit hoe we u nog beter gaan helpen.

 

Een herwerkt logo.
Een breuk is het niet: StoræeCheck blijft StoreCheck,maar het nieuwe logo is frisser en eleganter dan voorheen.

 

 

Oplagen.

Onze oplage gaat van 4500 naar 8500 exeplaren.Daardoor bereikt StoreCheck magazine alle winkelproducten in de BENELUX (Geintegreerde winkels, franchise, petrol, ON-THE-GO, onafhangelijke winkels, ...)

 

We luisteren naar u!
StoreCheck en Gondola luisteren graag naar de wensen van hun lezers, de professionals van de distributie. Daarom lanceren we in januari een grote enquête bij onafhankelijke winkeluitbaters. Maar we verwelkomen uw mening en suggesties altijd. Aarzel niet om ze door te geven via info@storecheck.be.

 

 

 

Eric Martens

Account Manager (Storecheck)

T +32(0)2 616 00 32

E  e.martens@storecheck.be