e5 mode breidt merkenaanbod uit

e5 mode breidt zijn merkenaanbod uit in 15 winkels. Daarnaast is het vernieuwde assortiment ook online beschikbaar. Op die manier wil het bedrijf een grotere groep vrouwen bereiken. Er wordt naar goede gewoonte trouwens ook rekening gehouden met dames met een maatje meer. 

 

e5 mode verwelkomt 13 nieuwe merken: Jacqueline de Yong, Angels, Kaffe, More&More, Part Two, Zerres, Rabe, Anna Montana, Barbara Lebek, Diane Laury, Junarose, Zizzi en Only Carmakoma. Momenteel gaat het allemaal om vrouwenmerken, maar volgend seizoen komen er ook merken voor mannen bij. Klanten kunnen het nieuwe aanbod terugvinden in de e5 mode-winkels in Denderleeuw, Roeselare, Hasselt, Lier, Aartselaar, Oostende, Sint-Niklaas, Waver, Grimbergen, Dendermonde, Aarlen, Lommel, Ternat, Oostakker en Tielt-Winge. Het merk Jacqueline de Yong zal bovendien in de schappen van alle e5-winkels liggen.     

 

Met de toevoeging van deze merken aan de collectie wil e5 mode de klant extra keuze bieden en een nog grotere groep vrouwen bereiken. “De al aanwezige eigen en externe collecties blijven beschikbaar, maar worden aangevuld met een aantal andere gekende merken”, zegt Alexander Talpe, CEO van e5 mode. “We mikken hiermee op een frisse, modieuze look voor verschillende types vrouwen, ongeacht hun leeftijd, lichaamstype of kledingstijl.” 

 

Aandacht voor maatje meer

 

Zoals al het geval was bij de eigen collectie, bevat het nieuwe aanbod ook enkele grote matenmerken. “Dat sluit perfect aan bij een van de missies van e5: er zijn voor mannen en vrouwen, in alle maten en vormen”, zegt Talpe. “Op dat vlak blijven we met een inclusief aanbod meer dan ooit trouw aan onze principes. We gaan nu zelfs nog een stap verder.” e5 mode richt zich dus ook op vrouwen met rondingen met maatje 42 tot 54. De nieuwe plussize merken zijn Junarose, Zizzi en Only Carmakoma.  

 

Nieuwe webshop

 

Klanten kunnen voor de hele collectie ook terecht in de nieuwe webshop. “We blijven inzetten op de mogelijkheid om digitaal te shoppen om ons cliënteel nog meer winkelcomfort te bieden. Een gebruiksvriendelijke, efficiënte webshop vergemakkelijkt het leven van klanten die geen tijd hebben voor een winkelbezoek of er geen zin in hebben”, zegt Talpe. 

 

De nieuwe webshop heeft een nieuw, fris en modern design en wil een nog aangenamere winkelervaring bieden met extra betaalmogelijkheden. Hij is bovendien volledig mobielvriendelijk en dus aangepast aan bezoekers vanop bijvoorbeeld een smartphone of iPad. De vorige webshop van e5 mode bestond sinds 2010. 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen