Albert Heijn opent voor de zomer nieuwe winkel in Kuringen

Albert Heijn zet zijn expansieplannen om in de praktijk en opent nog voor de zomervakantie een nieuwe winkel in Kuringen. Dat is meteen de 8ste winkel voor de retailer in Limburg en het 2de verkooppunt van ondernemer Kenny de Vries, die het nieuwe pand samen Desiree Speth zal uitbaten. 

 

Vorige maand kondigde Albert Heijn nog aan dat het in de komende 3 jaar zijn winkelpark wil verdubbelen en die expansieplannen zet de retailer nu om in de praktijk. Zo wil Albert Heijn nog voor de zomervakantie een nieuwe winkel openen in Kuringen, meer bepaald in de Schampsbergstraat 22. Dat is meteen de 8ste winkel voor de retailer in Limburg en het 2de verkooppunt van ondernemer Kenny de Vries, die het nieuwe pand samen Desiree Speth zal uitbaten. Hoe groot de winkel zal worden is voorlopig nog niet duidelijk, wel zullen er een vijftigtal medewerkers aan de slag gaan. 

 

“We ervaren dagelijks dat de winkelformule aanslaat en dat de Hasseltenaar Albert Heijn in het hart sluit. We hopen dan ook dat de winkel in Kuringen even warm zal onthaald worden”, verklaart Kenny de Vries.

 

Eind vorig jaar maakte de Nederlandse supermarktketen ook al bekend dat er vlak na de zomervakantie nog twee nieuwe openingen zullen volgen in Turnhout en Deurne. Daarbij zal het filiaal in Turnhout neerstrijken in het gloednieuwe winkelcentrum Turnova dat momenteel nog volop in aanbouw is. “Normaal zouden de werken tegen de zomer moeten klaar zijn, zodat we bij het begin van het nieuwe schooljaar onze deuren kunnen openen”, vertelde Luc Baets, CEO van Albert Heijn België, ons toen. “Een paar weken later is het dan de beurt aan Deurne, dat meteen een leuk extraatje krijgt. Bovenop het pand komen er namelijk appartementen.” Beide winkels zouden bovendien in handen komen van ondernemersfamilie Peeters-Govers.

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen