-
A la une : Self-scan, malédiction ou bénédiction ?
-
Photo-reportage : Le meilleur du Sial
-
Dossiers : Plats fromagers, desserts lactés, plats préparés, rayon ethnique, aides culinaires, baby food & care, papier-toilette
Zo’n drie jaar geleden opende Carrefour zijn eerste Bio-winkel in de Franse hoofdstad Parijs. Ondertussen breidde de Franse retailer zijn aantal al uit met vier nieuwe Carrefour Bio winkels, al wil Carrefour 2016 afsluiten met nog eens vijf Bio-verkooppunten erbij.
Carrefour had drie jaar nodig om vijf Bio-vestigingen te openen, wat het dit keer op slechts een jaar tijd wil verwezenlijken. De zesde Carrefour Bio opent volgende week alvast zijn deuren, op precies dezelfde dag als de eerste Bio-winkel in 2013 open ging.
In vergelijking met het eerste Bio-verkooppunt, zullen de nieuwe vestigingen bijna dubbel zo groot zijn en zo’n 3700 referenties huishouden. Dit zijn ruim duizend referenties meer dan de eerst geopende Bio-winkel, waar het getal op 2000 ligt. De Carrefour Bio winkels bevinden zich voorlopig alleen nog maar in de Parijse regio, al noemde Carrefour zichzelf in het Franse magazine Linéaires wel het grootste bio merk van Frankrijk.
A la une : Self-scan, malédiction ou bénédiction ?
Photo-reportage : Le meilleur du Sial
Dossiers : Plats fromagers, desserts lactés, plats préparés, rayon ethnique, aides culinaires, baby food & care, papier-toilette
Vous voulez tout savoir sur l'actualité du secteur (Magazine), nos événements (Society) ou nos formations (Academy)?
Abonnez-vous à nos newsletters: