DIY

Gondola praat deze zomer met enkele belangrijke persoonlijkheden in de retail- en FMCG-markt. Deze week kijken we over de grenzen van de food retail, en spreken we met één van de grote spelers op de doe-het-zelfmarkt: Rudi Petit-Jean, Directeur van Gamma België.

Gondola Homing Experience

Kingfisher (Castorama, Brico Dépôt, B&Q, Screwfix) maakte zopas de resultaten voor het derde kwartaal bekend.

Gondola Homing Experience

We stelden u recent de nieuwe keten Vanden Borre Kitchen voor, naar aanleiding van de opening van de eerste vestiging in Drogenbos. Nochtans is de keukenmarkt in België niet meteen de de meest florerende met een zeer concurrentieel aanbod en waar de onafhankelijke keukeninstallateurs nog erg belangrijk zijn.

Ikea Havana Antwerpen

Ikea gaat, na de winkel in Wilrijk, een tweede vestiging openen in de stad Antwerpen. Die komt er op de “Havanasite”, gelegen op het einde van de Noorderlaan.

Vanden Borre Kitchen Drogenbos

Vanden Borre heeft de eerste vestiging van haar nieuwe keukenenseigne geopend in Drogenbos. De retailer werkt voor Vanden Borre Kitchen samen met FBD, een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in keukenretail via franchising.

Meubelketen Ikea start in zijn winkel in Anderlecht een pilootproject voor de nieuwe service Click & Collect. Klanten kunnen hun aankopen online bestellen en afhalen bij het woonwarenhuis of één van de Pick-up Points. Na de pilootfase in Anderlecht, zal de dienst ook in andere winkels in België geïntroduceerd worden.

Gondola Homing Experience

Als de mededingingsautoriteiten er geen graten in zien, dan neemt de Chinese power toolsproducent CHERVON het iconische merk Skil over van de Bosch groep, aldus een mededeling van Chervon Ltd (HK).

Gondola Homing Experience

Wat gebeurt er als twee mensen op vakantie geconfronteerd worden met achtergelaten draagbare barbecuetoestelletjes, grillschalen en dergelijke? In uw en mijn geval leidt het hoogstens tot ergernis en bezorgdheid over onze natuur.

Gondola Homing Experience

De Kingfishergroep maakte vandaag haar halfjaarresultaten bekend voor de 6 maanden eindigend 31 juli en deze zijn volledig naar de verwachtingen ondanks tegenvallende weersomstandigheden en stakingen in Frankrijk en de onzekerheid na het EU-referendum in de

Gondola Homing Experience

Bayer heeft met het verhoogde bod van 66 miljard dollar de producent van zaden en pesticiden over de streep getrokken, zo meldt "De Tijd".

Pagina's

Abonneren op DIY