Xtra-kaart wordt de nieuwe betaalkaart van Colruyt

Vanaf 22 mei kunnen klanten van Colruyt betalen met hun Xtra-kaart. Daarmee verdwijnen meteen ook de oude betaalkaarten van de retailer. Zo wil Colruyt het mogelijk maken om tegelijk te betalen en kortingen te krijgen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

 

Er komt een einde aan de oude betaalkaarten van Colruyt. Vanaf 22 mei kunnen klanten namelijk betalen met hun Xtra-kaart en dat in alle deelnemende winkels (Colruyt, OKay, Spar, Bio-Planet, Dreamland,….). Bovendien kan de kaart ook gebruikt worden als tankkaart bij DATS 24, aldus Het Nieuwsblad. De Xtra-kaart mag echter niet verward worden met een krediet- of debetkaart. “Via een domiciliëring wordt het aankoopbedrag van de rekening gehaald. Twee bankwerkdagen na je aankoop gaat het geld van je rekening”, verduidelijkt Hanne Poppe, woordvoerster van Colruyt, aan Het Nieuwsblad.

 

Door de Xtra-kaart in te zetten als betaalkaart, wil Colruyt boodschappen doen gemakkelijker maken. Zo kunnen klanten vanaf nu betalen en ondertussen genieten van kortingen. Klanten kunnen bij hun tankbeurt bijvoorbeeld genieten van 0,5 eurocent korting per liter of ze krijgen exclusieve kortingsbonnen nadat ze bij een van de deelnemende winkels betaald hebben. 

 

De nieuwe betaalkaart is daarnaast perfect geschikt voor gezinnen, aangezien verschillende unieke Xtra-kaarten aan hetzelfde rekeningnummer gekoppeld  kunnen worden. Daardoor kunnen gezinsleden elk met hun eigen Xtra-kaart betalen, maar gaat het geld toch van een gemeenschappelijke rekening.

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen