V&D-uitverkopen lopen beter dan verwacht

Zeven van de 37 opnieuw geopende V&D-filialen sluiten zaterdag alweer de deuren. De fel besproken V&D-uitverkopen van het failliete warenhuis lopen beter dan verwacht en zorgen ervoor dat sommige vestigingen al bijna compleet door hun voorraad heen zitten.

 

37 van de 62 failliete V&D-warenhuizen opende twee weken geleden opnieuw hun deuren. De winkels werden hierbij bevoorraadt met spullen die nog in het magazijn stonden en aan stevige kortingen verkocht werden. Onverwacht trokken de koopjes een stormloop van consumenten aan en zorgden ervoor dat bepaalde winkels nu al door hun voorraad heen zitten. V&D sluit opnieuw vroegtijdig zijn deuren.

 

"De uitverkoop is veel sneller gegaan dan we hadden durven vermoeden" melden de curatoren van V&D op nos.nl. Als gevolg zullen onder meer de filialen in Delft en Venlo vanaf zaterdag opnieuw gesloten zijn, terwijl het einde van de uitverkoop eigenlijk voor 24 april gepland stond. Een drama lijkt het alvast niet: “De meeste winkels kunnen dan per 1 mei schoon opgeleverd worden” zegt de woordvoerder van V&D op nos.nl. De vestiging van Amsterdam sloot maandag al de deuren. 

Auteur: 

Coralie Gilissen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen