Ubiway Retail opende vandaag nieuw winkelconcept in het gloednieuwe shoppingcenter van The Mint: “Ubiway, eat, read, meet”: een eigentijdse krantenwinkel in een stedelijk kader waar je kan ontbijten, lunchen en/of werken.

Met “Ubiway, eat, read, meet” komt Ubiway Retail op de proppen met een krantenwinkel op maat van zakenmensen die in Brussel werken en/of wonen. “Ubiway, eat, read, meet” heeft naast een zeer uitgebreid aanbod aan pers, boeken en literatuur, heel wat te bieden qua food & drinks. Er zijn voorverpakte koude en warme maaltijden (mogelijkheid om ze ter plaatse op te warmen), fruit en zuivel, maar je kan ook kiezen uit de vele snacks die ter plaatse geserveerd worden (viennoiserie, patisserie, belegde broodjes, warme snacks: panini’s, croques, pizza’s, … ).  Er zijn een 50-tal zitplaatsen in lounge stijl en er is ook een coffee corner voorzien. 

 

Uniek

David De Cock, General Manger Ubiway Retail : “De locatie is uniek, wij hadden hier vroeger één van onze beste Press Shop-winkels. Nu willen we mensen hier een plaats bieden waar ze een break kunnen nemen, waar ze een snelle hap kunnen nuttigen in een interieur dat rust uitstraalt en urban aanvoelt. Wil je er werken, geen probleem, er is wifi en er zijn heel wat punten om je toestellen op te laden. Geen tijd om te blijven, dan kan je op onze snelle bediening rekenen.” Momenteel is de winkel in The Mint een unicum : “We bekijken hoe dit type winkel werkt in grootsteden en zien het als een mogelijke aanvulling op onze bestaande krantenwinkels die eveneens een facelift ondergaan.” 

 

Expertise

Ubiway Retail heeft met zijn 220 winkelpunten (Press Shop, Relay, Hubiz en Hello!) expertise in krantenwinkels en retail. Sinds de overname van bpost eind vorig jaar worden de krantenwinkels vernieuwd. Ook het productaanbod onderging een upgrade en vertegenwoordigt het aanbod van de volledige Ubiway-groep.