Tesco-winkels in metrostations heel de nacht open

Sinds afgelopen weekend, rijden de twee grootste metrolijnen in Londen elke nacht van vrijdag op zaterdag onafgebroken. Daarom gaat Tesco haar winkels in sommige metrostations ook 24 uur openen. 

 

Enkele Londense Tesco-winkels die zich op de metrolijnen ‘Victoria’ en ‘Central’ bevinden zullen in het kader van de “night tube” voortaan heel de nacht open zijn van vrijdag op zaterdag. Daarmee wil Tesco ook toegankelijk zijn voor laatavondreizigers en vroege pendelaars.

 

“Londen is een dynamische stad en een fascinerende plek om te wonen of te bezoeken. De “night tube” is een uitstekende middel om de stad te ontdekken wanneer het jou het beste uitkomt. Bij Tesco zijn we altijd op zoeken naar nieuwe manieren om onze Londense consumenten zo goed mogelijk van dienst te zijn en het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken,” legt Martin Smith, London Convenience Director bij Tesco uit.

 

Om de uitbreiding van de openingsuren te vieren, heeft Tesco “hydration station” geplaatst aan de winkels in kwestie in de nacht van 19 op 20 augustus. Het personeel deelde er gratis flesjes water en versgeperst fruitsap uit.

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen