Redevco stapt in 6 Spaanse retailparken

Winkelvastgoedspecialist Redevco heeft haar portfolio uitgebreid via Redevco Iberian Ventures. De joint venture tussen Redevco en Ares Management heeft zes retailparken in Spanje overgenomen van Bogaris voor een bedrag van 95 miljoen euro.

 

De retailparken bevinden zich vooral in het zuiden en het westen van Spanje. Samen zijn ze goed voor een oppervlakte van meer dan 84.000 vierkante meter. Ze zijn alle zes nagenoeg volledig verhuurd aan ketens zoals Mercadona, Aldi, Dia, C&A, Burger King en Media Markt.

 

“Dit is een geweldige start voor de joint venture die typerend is voor het soort opportuniteiten waar we op mikken om een specifieke portfolio te creëren met een focus op retailparken. De overname geeft ons onmiddelijke toegang tot de Spaanse retailparkenmarkt, en we zullen ook blijven uitkijken naar nieuwe investeringsmogelijkheden in Spanje en buurland Portugal”, zegt Israel Casanova (Managing Director van Redevco in Portugal en Spanje) in een persbericht.

 

Ares en Redevco kondigden in september vorig jaar de oprichting van de joint venture aan. Die zou ondertussen al 200 miljoen euro waard zijn.

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen