Ontdek de laatste retailstrategieën tijdens Winkellocatiemarkt België

Voor de 13de keer op rij organiseert SPRYG Real Estate Academy ’Winkellocatiemarkt België’, een event waar ruim 110 vragers en aanbieders van winkelvastgoed samenkomen. De perfecte gelegenheid om de laatste trends en ontwikkelingen op de retailmarkt te ontdekken. Wij zijn vooral benieuwd naar de expansieplannen van onder meer Jumbo en Ahold Delhaize.

 

Op 28 februari 2019 is het zover: voor de 13de keer organiseert SPRYG Real Estate Academy het drukbezochte event ‘Winkellocatiemarkt België’. Maar liefst 110 vragers en aanbieders uit de winkelvastgoed komen samen in het Mechelse Lamot om er te luisteren naar de visies van experten over binnenstedelijk winkelvastgoed, shoppingcenters, retailparken en baanwinkels. Kortom de perfecte gelegenheid om de laatste trends, ontwikkelingen en strategieën op de retailmarkt te ontdekken.

 

Ook dit jaar wist het event weer enkele topsprekers te strikken. Wij kijken alvast uit naar het optreden van Peter Isaac, managing director België, die zal vertellen over de expansieplannen van Jumbo België. Daarnaast tekent ook Jos Groenendijk, manager winkels bij Coolblue, present die het onder meer zal hebben over zijn ervaring met de fysieke Coolblue-winkels en de groeiambities van het bedrijf. En zal Luc Van Mol, CEO van ZEB, het dan weer hebben over de expansieplannen van zowel ZEB, PointCarré, The Fashion Store en For Stars. Verder is er onder meer een debat over de toekomst van retailvastgoed, waar vragen over de ontwikkeling van de huidige winkellocatiemarkt en diens opportuniteiten zeker aan bod zullen komen. Deelnemers aan het debat? Eva Van Waes, expansion director bij Ahold Delhaize; Hilde De Ridder, adviseur retail Provincie Antwerpen (POM); Jan Boots, bestuurder van CityD, en nog vele anderen.

 

Schrijf je nog snel in!

 

categorie: 

Laatste productlanceringen