Nieuwe lease-actie bij Media Markt

Het is een formule die we graag herhalen, want de consument is zeer enthousiast
Stefan De Prycker
Country Managing Director bij Media Markt

LeasePlan zet voor de tweede keer op korte tijd een actie op poten in samenwerking met Media Markt, waarbij particulieren een wagen kunnen leasen. Van 8 tot en met 24 januari kan je twee modellen van Toyota leasen bij Media Markt.

 

In oktober stuntte LeasePlan voor het eerst met een aanbod voor particulieren in samenwerking met Media Markt. Nu, drie maanden later, vernieuwen LeasePlan en Media Markt hun samenwerking. Deze keer wordt er samengewerkt met Toyota (vorige keer was het Opel) en zijn er maar liefst twee modellen te betrokken bij de actie: een kleiner stadsmodel (Toyota Aygo) en een gezinswagen (Toyota Auris). Tijdens deze actieperiode kan de klant ook kiezen voor vier kilometerformules in plaats van drie: 1) 1 – 7 500 km/jaar, 2) 7 500 – 15 000 km/jaar, 3) -15 000 – 22 500 km/jaar of 4) 22 500 – 30 000 km/jaar.

 

Wegens groot succes van onze eerste private lease actie in oktober, hebben we besloten de actie te herhalen tijdens het Autosalon. We willen wel vernieuwend blijven en tegelijkertijd ook luisteren naar de noden en wensen van onze potentiële klanten. Aan de hand van de feedback die we in oktober kregen hebben we dus nu besloten om twee modellen aan te bieden en meerdere opties qua kilometers voor te leggen”, zegt Johan Portier, Commercieel Directeur bij LeasePlan Belgium.

 

Ook bij Media-Markt is men enthousiast. “Dit succesvolle en innoverende lease concept past volledig bij de cultuur van Media Markt, de aanbieding is onklopbaar! De professionele samenwerking met LeasePlan maakt het een succes omdat we de sterke punten van twee marktleiders bundelen. Het is een formule die we graag herhalen, want de consument is zeer enthousiast”, aldus Stefan De Prycker, Country Managing Director bij Media Markt Belux.

 

 

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen