Monica De Jonghe, de nieuwe directeur-generaal bij het VBO

Monica De Jonghe wordt de nieuwe directeur-generaal van het VBO. Zij volgt Bart Buysse op die vanaf 1 oktober aan de slag gaat als gedelegeerd bestuurder bij Fevia.

 

Monica De Jonghe is juriste van opleiding. Na een carrière als advocate en manager bij KPMG ging ze in 2005 aan de slag in het sociaal departement van het VBO waar ze opklom tot eerste adviseur.

 

De Jonghe zal voortaan deel uitmaken van de algemene directie van het VBO, naast CEO Pieter Timmermans en Bestuurder – Secretaris-generaal Philippe Lambrecht. Bovendien zal ze als directeur-generaal en executive manager van het Competentiecentrum ‘Werk en Sociale Zekerheid’, samen met de executive managers van de andere Competentiecentra, deel uitmaken het VBO Management Committee.

 

“Ik ben bijzonder tevreden dat Monica deel zal uitmaken van het Management van het VBO. Zij is de juiste vrouw op de juiste plaats. Ze combineert expertise met ervaring en goede people skills. Ik ben ervan overtuigd dat zij het VBO zal versterken en verrijken met nieuwe inzichten. En in de Groep van 10 zullen we een stevige en complementaire tandem vormen”, reageert Pieter Timmermans, CEO van het VBO enthousiast.

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen