Juttu lanceert webwinkel

Conceptstore Juttu, het jongere zusje van A.S. Adventure, lanceert vandaag een eigen webshop. De online Juttu-store is verdeeld in vijf rubrieken: damesmode, kleding voor heren, deco, food en een highlights-rubriek waar een selectie artiesten en kunstenaars hun werk kunnen aanbieden.

 

Op de webshop kunnen alle Juttu-producten bekeken worden, maar niet elk product wordt online verkocht. Een gemiddelde levertijd van drie tot vijf werkdagen geldt voor de meeste items, al wordt een deel van het assortiment ook de volgende dag al aan huis geleverd. Naast de lancering van de webshop werd ook de site van Juttu in een nieuw jasje gestoken. Zo is er de rubriek ‘De Wereld van Juttu’, waar blogposts, collums en interviews op verschijnen. Daarnaast is er ook een ‘lookbook’, wat de consument het gevoel moet geven in een magazine te bladeren en als inspiratiebron kan dienen.

 

In november 2015 werd Juttu als nieuw concept gelanceerd door een team binnen het bedrijf achter A.S. Adventure. Bij Juttu kunnen merken terecht die niet meteen binnen het concept van A.S. Adventure. 

 

Auteur: 

Coralie Gilissen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen