Ives Depoortere nieuwe topman van Iglo Belgium

Ik hoop Iglo in België verder uit te bouwen tot een dynamische organisatie en een groei neer te zetten
Ives Depoortere
Managing Director Iglo Belgium

Ives Depoortere is begin deze maand Guillaume Argand opgevolgd als General Manager van Iglo Belgium. Depoortere, die tot voor kort CEO van Lutosa Findus Benelux was, krijgt de algemene leiding in handen over Iglo in ons land.

 

Depoortere was sinds 2013 werkzaam als Managing Director Belgium bij Lutosa Findus Benelux. Reden voor zijn overstap naar Iglo is de overname van Iglo Group door Nomad Holdings in april 2015. In november 2015 nam Nomad Foods ook de Europese activiteiten van de Findus Group over, waarvan Lutosa Findus deel uitmaakt.

 

Voor hij aan de slag ging bij Findus, was Depoortere ook al Managing Director van Orangina Schweppes voor België en later voor Noord-Europa. Eerder was hij ook al werkzaam in verschillende functies binnen Unilever, in zowel België als Frankrijk. “Met mijn managementachtergrond in FMCG kijk ik ernaar uit aan de slag te gaan bij een sterke organisatie als Iglo Belgium. Ik hoop Iglo in België verder uit te bouwen tot een dynamische organisatie en een groei neer te zetten”, zegt Ives Depoortere in een reactie. 

 

Auteur: 

Joram De Bock

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen