Gratis thuislevering voor zwangere vrouwen bij Carrefour

carrefour, combo

Toekomstige mama’s kunnen hun boodschappen gratis laten leveren aan huis via Drive.be. Dankzij deze nieuwe dienst van Carrefour moeten zwangere vrouwen niet langer sleuren met grote dozen en zware drankverpakkingen.

 

Via Drive.be van Carrefour kan je al langer boodschappen bestellen om deze later af te halen of thuis te laten leveren, maar daar hangt een meerkost aan vast. Vandaag vallen deze servicekosten weg voor toekomstige moeders. Ze moeten zich niet meer verplaatsen om hun bestelling op te halen en krijgen hun boodschappen gratis aan huis geleverd. Op de koop toe kunnen ze hun bestelling laten klaarmaken in om het even welk afhaalpunt in ons land. De dienst blijft gratis tot het kind drie maanden oude is.

 

Om van de actie te kunnen genieten moet je een geheime code ingeven op Drive.be. Voorlopig gaat het nog om een testproject dat loopt tot en met 31 december. Daarna wordt de dienst geëvalueerd. Één derde van de Belgische gezinnen kunnen hun boodschappen vandaag al thuis laten leveren met bpost. Begin 2016 wil Carrefour deze dienst uitbreiden naar andere regio’s.

 

 

Auteur: 

Coralie Gilissen

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen