De dag na de aanslagen: (bijna) alle winkels open

De dag na de aanslagen in Brussel opent de meerderheid van de winkelketens toch zijn deuren. Binnen de beveiligde perimeters blijven de winkels uiteraard wel gesloten.  

 

Carrefour versterkt de veiligheid 

Carrefour meldde dat het de veiligheid van al zijn vestigingen in België zal versterken. Eén dag na de tragische gebeurtenissen zijn er slechts twee Carrefour Express-winkels die hun deuren gesloten houden, omdat ze gesitueerd zijn binnen de beveiligde perimeters. Het gaat hier over de Carrefour Express aan Rogier en Belview. “Als gevolg van de aanslagen in België op 22 maart 2016, wil de directie haar klanten op deze manier gerust stellen” meldt de retailer in een persbericht. 

 

Delhaize voorziet bewakers 

Ook bij Delhaize opende alle vestigingen de deuren, op uitzondering van de Shop&Go aan Madou –die zich dichtbij het metrostation bevindt waar de aanslag gebeurde. “Sinds gisteren zijn er bewakers in onze winkels, waarbij voorrang wordt gegeven aan de vestigingen in de grotere steden” vertelt Roel Dekelver, External Communications Manager. “Maar hoe dan ook bieden we deze dienst in ál onze winkels aan.”  

 

Lidl: alle winkels zijn geopend 

Julien Wathieu, woordvoerder van Lidl, bevestigt de heropening van alle Lidl-vestigingen in Brussel op 23 maart. “De normale veiligheidsprocedure wordt toegepast” zegt onze gesprekspartner. 

 

Alle verkooppunten van Colruyt en Makro openden tevens ook hun deuren op 23 maart. 

 

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen