DC Delhaize uitzonderlijk toegankelijk voor het grote publiek

In het kader van Open Bedrijven Dag, opent Delhaize op zondag 2 oktober uitzonderlijk de deuren van haar distributiecentrum in Zellik voor het grote publiek. 

 

Tussen 10u00 en 17u00 kunnen geïnteresseerde bezoekers ontdekken hoe al de Delhaizewinkels dagelijks worden bevoorraad met dagverse producten vanuit het distributiecentrum in Zellik, dat één van de meest hoogtechnologische in zijn soort is in Europa.

 

De bezoekers kunnen zowel de manuele als de geautomatiseerde opslagplaats bezoeken en een tentoonstelling vertelt meer over de geschiedenis van de logistiek, zeg maar het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de producten. Verder zijn er tal van vintage en moderne Delhaize-vrachtwagens te bezichtigen en krijg je de gelegenheid om in één van de Delhaize trucks te kruipen om zo te ervaren hoe een chauffeur zich doorheen het dagelijks verkeer moet bewegen. Ook aan de kinderen werd gedacht met Delhaize mascotte Pamuka en tal van spelletjes. Na het bezoek aan het distributiecentrum komt de bezoeker terecht in een mini-foodfestival, met tal van foodtrucks waar je kan smullen van de producten van Delhaize. 

 

In het distributiecentrum is het overwegend koud, tot 2°C, dus vraagt Delhaize aan bezoekers om warme kledij te voorzien. De retailer raadt ook het dragen van platte schoenen aan en vraagt bezoekers om rugzakken en handtassen zoveel mogelijk thuis te laten. De rondleiding is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen