Carrefour zet kassapersoneel in de bloemetjes op 14/11

Op zaterdag 14 november worden de kassahosts en –hostessen van de Hypermarkten Carrefour in de bloemetjes gezet. Het kassapersoneel mag zich dan verwachten aan een warm onthaal in de winkel, animatie met complimentjes en de hele dag door happenings, waarbij de winkelmanager zijn werknemers zal belonen voor hun inzet.

 

Elke dag zien de kassahosts en –hostessen van Carrefour België 650.000 klanten langs hun kassa’s passeren. Het kassapersoneel van de Hypermarkten Carrefour alleen al bedient elke dag meer dan 100.000 klanten. "De kassahosts en –hostessen zijn zowat de enige fysieke contactpunten voor de klant wanneer hij/zij boodschappen doet. Ze zijn dan ook de grootste ambassadeurs van het bedrijf", klinkt het bij Carrefour. 

 

Daarom zetten de teams van de Hypermarkten Carrefour hen op zaterdag 14 november in de bloemetjes tijdens de dag van de kassahosts en –hostessen. Deze actie maakt deel uit van het ‘We care 4 you’-programma. Naast een warm onthaal in de winkel voor het personeel en animatie en happenings in de winkel, worden ook de klanten betrokken bij de ‘lofbetuigingen’. Zij krijgen stickers met complimentjes, waarvan ze er één naar keuze op de paal  naast de kassahosts en –hostessen kunnen kleven.

 


 

 

Nieuw uniform in 2016

 

Voor begin volgend jaar voorzien de Hypermarkten Carrefour een volledig nieuw uniform voor hun kassahosts en -hostessen, dat hen elke dag in de bloemetjes zal zetten. 

 

 

 

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen