Bert Verhoef wordt de nieuwe Managing Director van Kruidvat België

Bert Verhoef is aangesteld als de nieuwe Managing Director van Kruidvat België en volgt zo Johan Boeijenga op. Verhoef zal daarnaast ook instaan voor het beheer van Kruidvat Frankrijk.

 

Vanaf 1 maart treedt Bert Verhoef aan als de nieuwe Managing Director van Kruidvat België en zal hij ook de projectmatige en operationele activiteiten van Kruidvat Frankrijk op zich nemen. Verhoef treedt zo in de voetsporen van Johan Boeijenga die A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, op 1 april verlaat.

 

Verhoef werkt ondertussen al 19 jaar bij A.S. Watson. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de activiteiten van Trekpleister. Kruidvat hoopt met de komst van Verhoef als Managing Director de marktpositie van Kruidvat te verstevigen.  “Bert heeft zijn plaats in ons bedrijf meer dan verdiend. Dankzij zijn kennis en ervaring is hij de meest geschikte persoon om de groei van Kruidvat België en Frankrijk nog meer te doen stijgen”, aldus Gerard van Breen, CEO van A.S. Watson Benelux.

 

De A.S. Watson Group verenigt verschillende drogisterijketens als Kruidvat, Prijsmepper en ICI Paris XL, en telt meer dan 14.000 verkooppunten in 24 verschillende markten. Daarmee is A.S. Watson de grootste verdeler van verzorgings- en beautyproducten in Europa en Azië.

 

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

ISM - Side - NL

Laatste productlanceringen