-
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
-
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
-
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Op 4 mei opent in Gent de tweede vestiging van dit nieuwe franchising concept in de keukenbranche.
Het concept Vanden Borre Kitchen hebben we u reeds uitgebreid voorgesteld naar aanleiding van de opening van de eerste vestiging in Drogenbos eind 2016: Vanden Borre Kitchen, een nieuwe ambitieuze marktspeler. Terecht?
Op 4 mei opent de toen reeds aangekondigde twee vestiging de deuren in Gent. Aan het einde van de zomer zal daar nog Kuurne bij komen.
Voor deze Vanden Borre Kitchen bundelen ervaren franchisenemer Patrick Smulders en zijn vennoot en winkelverantwoordelijke Thomas Batjoens de krachten. Beide keukenspecialisten hebben de nodige knowhow en expertise om ook van deze winkel een succes te maken.
Vanden Borre Kitchen wil gestaag groeien en voor begin 2018 zouden Geel en Vlaams-Brabant aan de beurt zijn.
Interview met Arnaud Kesch: “Intermarché, een mysterie aan de buitenkant en een mirakel aan de binnenkant”
Franchise: hoe gezond zijn Waalse en Brusselse supermarktuitbaters?
Dossiers: pizza, veggie & vegan, ice cream, haarverzorging ...
Wil je op de hoogte blijven van het laatste retailnieuws (Magazine), onze evenementen (Society) of onze opleidingen (Academy)?