Showroom State of Art verhuist naar het Eilandje, de nieuwe hippe buurt van Antwerpen

Gisteren is de nieuwe showroom van State of Art, een Antwerps herenkledingmerk, feestelijk ingehuldigd op de Napoleonkaai 7, op het Eilandje in Antwerpen. De nieuwe hippe buurt van Antwerpen, als we het bedrijf mogen geloven. 

 

Zes jaar geleden vestigde het Belgische hoofdkantoor van State of Art zich in Antwerpen. En daar bevindt het team onder leiding van Kristof Baeten zich vandaag nog steeds. Zij het op een nieuwe locatie: in een oude zeilmakerij op het Eilandje. “Was vroeger vooral het Antwerpse Zuid hip & happening, dan is dat nu deels verschoven naar het noorden. De perfecte locatie dus om de State of Art showroom en kantoren te vestigen”, aldus Emilie Marinissen, woordvoerster van State of Art.

 

Door de groei van het merk was de vorige ruimte te krap geworden. Het nieuwe pand telt niet enkel meer vierkante meters, maar baadt dankzij dakkoepels in het zonlicht en beschikt over een etalage op het gelijkvloers die voor extra merkvisibiliteit zorgt. De hele ruimte werd flexibel ingericht: zo zijn er geen vaste bureauplaatsen en wordt elk seizoen de showroom opnieuw aangepakt en ingericht zodat klanten (winkeliers en aan- kopers) een coherent totaalbeeld wordt voorgespiegeld, klinkt het. De collectie wordt sinds enkele seizoenen bovendien telkens opgehangen aan een roadtrip en een bepaalde stijlvolle bestemming. Voor het zomerseizoen 2018 leidde die naar het Franse Deauville...

 

Met showrooms in Nederland, België en de Scandinavische landen is State of Art vooral in Noord-Europa sterk vertegenwoordigd. Het merk telt meer dan 40 monobrand stores (deels in volle eigendom, deels franchise), wordt in meer dan duizend winkels verkocht en heeft een eigen webshop (www.stateofart.com).

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

EUROCIS - NL

Laatste productlanceringen