Furnified opent pop-upwinkel in Brussel

De populaire woonwebshop Furnified opent zijn eerste pop-upwinkel in Brussel. Klanten kunnen er vanaf 28 april tot en met 28 juni terecht voor “uniek en betaalbaar design”.

 

Na twee showrooms in Antwerpen en Amsterdam opent de populaire woonwebshop Furnified nu ook een pop-upwinkel in hartje Brussel. Vanaf 28 april tot en met 28 juni kunnen consumenten de capsule-collectie ontdekken in de prestigieuze wijk ‘le Sablon’. Het bedrijf beschrijft zichzelf als een plek "waar consumenten de mooiste meubels, tijdloze designobjecten en deco-musthaves tegen onwaarschijnlijk scherpe prijzen kunnen vinden”.

 

Het Belgische meubelmerk Furnified dat in september 2015 het licht zag, streeft naar unieke en betaalbare meubels door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap, klinkt het. “Furnified wil keer op keer verrassen door zijn capsule-collecties af te stemmen op de trends van nu. Zijn designers volgen de evoluties binnen de interieurwereld op de voet waardoor de vakmensen in de ateliers een unieke collectie kunnen realiseren”, aldus Furnified.

 

In house

 

Om zijn collectie betaalbaar te houden, werkt het bedrijf zonder tussenschakels. Van ontwerp tot en met levering: alles gebeurt ‘in house’, waardoor de producten rechtstreeks van de ateliers naar de consument gaan. Daarnaast werkt het Belgische merk met een beperkt aantal exclusieve designs waardoor de kosten van het magazijn gedrukt worden. Furnified focust bovendien op kwaliteit en respecteert daarbij de ecologie van de materialen. Denk bijvoorbeeld aan de recuperatie van hout en de keuze voor een doorgedreven, maar ruimere lederselectie.

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen