Dyson opent eerste Belgische shop-in-shops

Afgelopen maand opende Dyson zijn eerste shop-in-shops in België. Na de Krëfel-vestiging in Anderlecht werd het concept ook in 4 andere winkels uitgerold. In de nieuwe shop-in-shops worden bezoekers bovendien aangemoedigd om de producten zelf te testen. 

 

Vorige maand opende Dyson zijn eerste shop-in-shops in België. De primeur was weggelegd voor de Krëfel-winkel in Anderlecht op 15 juni. Nadien volgden nog 4 andere winkels in het Molecule koopcenter (21 juni), Wara Genk (27 juni), Krëfel Borsbeek (28 juni) en Saturn Lux City (29 juni). In de shops vinden klanten de nieuwste Dyson-technologie waarbij ze uitgebreid aangemoedigd worden om die zelf uitvoerig te testen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de nieuwste Dyson V10 snoerloze stofzuiger uitproberen op verschillende vloeroppervlakten met allerlei soorten vuil en stof. De experts geven hen vervolgens advies over de technologieën die het meest geschikt zijn voor hun huis en het best bij hun leefomstandigheden aansluiten.

 

"Door Dyson-producten vast te houden en uit te proberen, begrijp je het best waarom en hoe we nieuwe technologie gebruiken om prestaties te verbeteren. De Dyson shop-in-shop moedigt mensen aan om de producten in de hand te nemen en uit te testen. Nergens anders kan tussen allerlei soorten stof en vuil een  stofzuiger getest worden”, vertelt Jake Dyson, research design & development director bij Dyson.

 

"We creëren nieuwe technologieën die fundamenteel verschillen van huidige producten. In een Dyson-omgeving brengen we deze technologie tot leven. We kijken ernaar uit om meer van dit soort demo-ruimtes op te zetten”, besluit Jim Rowen, CEO van Dyson.

 

Dyson is een technologiebedrijf met engineering en test sites in Maleisië, Singapore, de Filipijnen en Groot-Brittanië. Het bedrijf stelt wereldwijd meer dan 12.000 mensen tewerk, waarvan een groot deel in Zuidoost-Azië waar ook de productie en bedrijfsactiviteiten plaatsvinden.

 

Auteur: 

l.goethuysen@gondola.be

categorie: 

Laatste productlanceringen