Comeos Summer Happening, een schot in de roos

Gondola Homing Experience

Op 10 juni vond de jaarlijkse Summer Happening van Comeos plaats in het mooie kader van Hof ter Musschen in Sint-Lambrechts-Woluwe. Een gevarieerd programma werd door de zon verwelkomd in deze unieke vierkantshoeve midden in de stad. Meer dan 200 retail-professionals waren present.

 

Diverse sectoren

Comeos stelde de zesde editie van het event open voor diverse sectoren. De ledenvergadering van de sector “Health & Beauty” ging vooraf aan het “open” gedeelte waar eerst de sector “Interior” de presentatie kreeg van de tweede studie “De Belg en zijn interieur” (studie door Thalia). Meer hierover leest u in een apart artikel. Vervolgens werden de resultaten van de 6de e-Commerce study gepresenteerd. Deze werd door InSites Consulting uitgevoerd.

Met dergelijke studies wil Comeos de retailers (leden) diepgaande informatie ter beschikking stellen zodat ze beter op de marktevoluties, trends en verwachtingen van consumenten kunnen inspelen. Dominique Michel, CEO van Comeos : “Onze studie toont aan dat consumenten frequenter online kopen en 30% meer besteden dan vorig jaar. Toch ligt er een grote uitdaging te wachten op de retailers : het aantal e-consumenten stabiliseert op slechts 64% van de Belgische bevolking. Hoe kan dit worden verhoogd?”

 

Zonovergoten BBQ

Traditiegetrouw sluit Comeos de Summer Happening af met een barbecue. Ook dit jaar konden de deelnemers genieten van nieuwe aperitieven en heerlijke barbecue-gerechten terwijl er duchtig werd nagekaart onder de stralende zon.

 

Auteur: 

c.vanwesemael

categorie: 

Jobs - Side - NL

Laatste productlanceringen