Cash Converters heeft de voorbije weken twee nieuwe verkooppunten in Vlaanderen geopend. Daarmee telt de tweedehandsketen ondertussen al in 32 winkels in ons land, waarvan vier in het noorden van het land.

Eén van twee nieuwe winkels opende de deuren in Sint-Amandsberg (Gent), vlakbij de hypermarkt Carrefour van Oostakker. Het verkooppunt, dat een oppervlakte van 300m² heeft, wordt uitgebaat door franchisenemer Christophe de Medts. Zijn team bestaat in totaal uit vier mensen. Klanten kunnen er alle, bij Cash Converters gewoonlijke, productgroepen vinden: smartphones, informatica, games, elektro, doe-het-zelfartikelen, muziekinstrumenten, ...

Het tweede verkooppunt werd geopend op het Kiel in Antwerpen, meer bepaald in de Abdijstraat, in de omgeving van het commercieel centrum Den Tir. Dit is de tweede Cash Converterswinkel in Antwerpen en de derde winkel van dezelfde franchisenemer, Fidji Loong. 

Geplande openingen

Maar het blijft zeker niet bij deze twee nieuwe winkels. Er zijn nu al nieuwe openingen gepland voor de komende maanden, namelijk in Malmédy in de loop van januari 2018 en Sambreville tegen eind juni van volgend jaar. Het merk breidt verder uit en zoekt nieuwe kandidaten die willen werken bij de Belgische en mondiale leader in de aan- en verkoop van tweedehandsartikelen.

Cash Converters is aanwezig in meer dan 20 landen over de ganse wereld en telt in totaal iets minder dan 800 verkooppunten.